TEACHER

Jerry Johansson gives classes, lectures, private lessons and online lessons in guitar, sitar, indian classical music and banjo.

For more information, please contact Jerry Johansson.

Lektioner i sitar, gitarr och banjo

Sitar

Individuella lektioner i sitar för både nybörjare och på en avancerad nivå. Vi fokuserar på teknik, skalor, rytmer, improvisation samt principer för morgon- och kvällsragor. För dig som spelat ett tag eller är på en avancerad nivå arbetar vi med meend och alap, samt andra tekniker för att variera sitt sitarspel.

Gitarr

Individuella lektioner i akustisk gitarr och elgitarr för dig som har spelat ett tag eller är på en avancerad nivå. Undervisningen utgår från dina egna önskemål.
Improvisation, teknik, skalor, öppna stämningar, fingerpicking och ackord. Olika stilar som t ex jazz, folkmusik, blues och rock.

Banjo

Individuella lektioner i banjo med tekniker som t ex tre-fingerstil, Rolls, Clawhammer, samt alternativa stämningar. Utgångspunkt i folkmusik men ger också möjlighet att använda och utveckla banjospelet i egen musik.

Pris och info

Individuella lektioner: 500 kr för 60 minuter.
Det går bra att betala på faktura och sker då löpande och i förväg utifrån ett antal lektioner vi har kommit överens om t ex fyra lektioner per faktura.

Undervisningen är i OUTERDISK´s lokaler (hos Ödmans Musik), Stigbergsliden 18, Göteborg.
Möjlighet finns också att ha lektioner online.

För mer info: info@jerryjohansson.com, 070-2668596